>

ORANGE APARTMANHÁZ, HORVÁTORSZÁGI APARTMAN

Üdvözöljük a horvatorszagiapartman.hu weboldalon!


HORVÁT HOMOKOS TENGERPART

Hol találsz homokos strandot Vir szigeten és környékén?Összegyűjtöttük Vir sziget és 15 kilométeres körzetének összes homokos strandját. Van olyan, amit csak csónakkal lehet megközelíteni, így garantáltan nem lesznek sokan.HOMOKOS TENGERPART A VIR SZIGETEN


A déli öböl strandjai

Apartmanunk ebben a régióban található, a Bobovik villa negyegyedben a sziget közponjától kb 800 m-re. A legközelebbi kiépített strand a Zitna öböl, amely 300 m-re, a déli part strandjaitól pár percre található. A part aprókavicsos, a vízben homokos a part. Szélévedett öböl, innen már nincs messze a sziget délkeleti vége, akár el is lehet sétálni oda.


KÉPEK A DÉLI ÖBÖLRŐLNagy Vörös Szikla

Vir sziget északi oldalán, a Pag sziget felé eső részen található. Nevét a közelben magasodó, meredek sziklafalról kapta. Innen gyönyörű a kilátás, érdemes fényképezőt is vinned magaddal. A szikafalnál ott lehet hagyni az autót.


Várrom környéke

A várrom közelében is találhatsz egy kis homokos partot. A nagy előnye, hogy a közelben egy kis erdő is van, ahol árnyékban lehetsz a legmelegebb órákban. Délutántól pedig az egész part árnyékos, aki hamar megég, ide érdemes jönnie.


KÉPEK A VÁRROMRÓL ÉS KÖRNYÉKÉRŐLVilágítótorony melletti öböl

Kisgyermekes családoknak mindenképpen ajánljuk a Nagy Vörös Szikla mellett fekvő homokos strandot.


KÉPEK A VILÁGÍTÓTORONYRÓLVörös Zátony

A Nagy Vörös Szikla mellett van, ez a leghosszabb homokos strand a szigeten. Úgy juthatsz el ide, hogy a sziget nyugati végére vezető útról lekanyarodsz jobbra. Táblák nem jelzik, ezért kevesen ismerik. Ez is egy olyan rejtett partszakasz, ahol akár egész nap egyedül lehet a család.